prima pagina | apeluri umanitare | informari | APEL UMANITAR BRN Braila

Sindicatul Politistilor si Personalului Contractual din B.R.N.Braila,lanseaza catre toti colegii birourilor teritoriale ale F.S.N.P.P.C. un apel la solidaritate pentru ajutorarea unui coleg care trece printr-o grea incercare.

Este vorba despre colegul nostru de la B.R.N.Braila, P.C.Gheonea Costica, cu o vechime activitate de aproape 37 de ani din care 21 de ani in structurile militare si care a fost diagnosticat in urma cu cateva luni cu neoplasm de baza limba.(tumora cancerigena mandibulara).

Dupa ce i s-au facut analizele si investigatiile necesare a fost operat de urgenta la spitalul Coltea din Bucuresti ,interventia chiarurgicala fiind una reusita(dar si destul de costisitoare).Insa lupta cu aceasta boala necrutatoare este departe de a fi castigata,colegul nostru trebuind sa urmeze tratament post operator, constand in chimioterapie si radioterapie, procedee foarte dure,cu efecte secundare multiple,unele din ele lasand sechele cu caracter permanent(in cazul fericit in care tumora este remisa total).

Colegul nostru trebuie sa se deplaseze zilnic la Galati pentru efectuarea acestui tratament in conditiile in care veniturile i-au fost drastic reduse din cauza taierilor de salarii si a pierderii unor drepturi in perioada concediului medical,ca sa nu mai vorbim de banii cheltuiti cu investigatiile, analizele medicale,spitalizare,medici etc.Numai cine nu a fost internat in spital nu stie cati bani se cheltuiesc in asemenea situatii……

Rugam colegii din teritoriu, presedintii birourilor teritoriale, sa dea dovada de intelegere ,solidaritate si spirit colegial si sa acorde un cat de mic sprijin material (si implicit moral) colegului nostru care se lupta din greu pentru suparavietuire.Orice ajutor venit din partea dumneavoastra este binevenit,indiferent de valoarea lui. Acest ajutor poate fi depus in contul :

R O 6 6 B R D E 0 9 0 S V 0 3 8 5 9 0 3 0 9 0 0 , banca B.R.D.,sucursala Braila.

Va multumim din suflet pentru atentia acordata acestui apel umanitar care speram sa fi ajuns la constiinta si la inima dumneavoastra.