prima pagina | apeluri umanitare | informari | APEL UMANITAR !

Colega noastră MACAR-DENISIUC DOINA, de la Sectorul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea, trece prin momente dificile ale vieţii familiei sale deoarece, în data de 28 decembrie 2011, a aflat că DIANA MACAR-DENISIUC, fetiţa sa în vârstă de 4 ani, a fost diagnosticată cu Leucemie acută limfoblastică tip T.

Trecută prin multe întâmplări nefericite, Diana s-a chinuit să lupte şi să supravieţuiască, toate aceste încercări făcând-o mai puternică decât v-aţi putea imagina. Din primele clipe de viaţă ale Dianei, părinţii acesteia au învăţat să treacă peste greutăţi ca şi cum ar traversa strada, au învăţat să lupte şi să invingă. Şi asta, nu pentru că sunt puternici...ci pentru că acest copil le dă o lecţie de viaţă în fiecare zi.

Colega noastră aşteaptă un miracol pentru a-i salva viaţa fiicei sale.

Miracolul pentru acest om nu poate veni decât de la dumneavoastră.

Printr-un gest de solidaritate, absolut necesar în aceste momente de cumpănă pentru viaţa copilului colegei noastre şi pentru familia acesteia, noi membrii de sindicat şi nu numai, putem contribui la strângerea sumei de 150.000 euro, reprezentând costul tratamentului acestei boli, care trebuie plătită unor clinici din Europa, deoarece numărul mare de leucocite din timpul diagnosticării (256. 000) a determinat statul român să nu acorde asistenţă financiară în acest caz. .

Pentru sustinerea financiară a Dianei se pot face donaţii în conturile: Lei: RO16INGB0000999902866100 şi Euro: RO59INGB0000999902866102 deschise la ING Bank Romania, Sucursala Tulcea , titular de cont MACAR-DENISIUC Ionut, CNP : 1770503364224, SWIFT: INGBROBU.

În speranţa că apelul nostru va avea ecou în inimile şi sufletele dumneavoastră, vă rugăm stimaţi colegi să vă solidarizaţi cu noi şi cu familia colegei noastre în încercarea de a-i salva viaţa acestui copil.

Credem că dumneavoastră şi Dumnezeu sunteţi ultima ei speranţă.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL