prima pagina | apeluri umanitare | informari | APEL UMANITAR-GEORGIAN-COSMIN-leucemie acută limfoblastică

Colegul nostru LUNGU MARCEL-DORU, de la Grupul de Nave Sulina din cadrul Gărzii de Coastă, traversează împreună cu familia sa o perioadă dificilă a vieţii deoarece, băiatul lor GEORGIAN-COSMIN a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică. Această boală a făcut ca micuţul GEORGIAN-COSMIN să înceapă tratamentul cu citostatice la vârsta de 2 ani. Costul lunar al tratamentului este estimat la suma de 1600 de lei.

Printr-un gest de solidaritate, absolut necesar în aceste momente dificile din viaţa copilului colegului nostru şi pentru familia acestuia, noi membrii de sindicat şi nu numai, putem contribui la susţinerea costului tratamentului foarte îndelungat al acestei boli.

Pentru sustinerea financiară a lui GEORGIAN-COSMIN se pot face donaţii în contul: RO38BRDE370SV23778353700, deschis la BRD Sucursala Tulcea, titular de cont LUNGU MARCEL-DORU, tel. 0758438148.

În speranţa că apelul nostru va avea ecou în inimile şi sufletele dumneavoastră, vă rugăm stimaţi colegi să vă solidarizaţi cu noi şi cu familia colegului nostru în greaua încercare de a-i oferi o viaţă normală acestui copil.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL